Online ledenadministratie voor uw vereniging!

Voetbaladmin.nl is een ledenadministratieprogramma voor voetbalverenigingen. Voor een lage eenmalige investering heeft u de ledenadministatie en communicatie van uw voetbalclub eenvoudig en effectief georganiseerd. Het is 100% webbased, dus u hoeft dus geen software te installeren op uw computer, u logt gewoon over waar u wilt online in. Ook andere vrijwilligers van uw voetbalclub kunnen in Voetbaladmin werken waar en wanneer zij willen. Erg eenvoudig in gebruik en overzichtelijk opgezet. Ledeninformatie op uw website integreren? Geen probleem!

Incasso contributie en boetes

Met Voetbaladmin kunt u met 1 druk de knop de contributie en eventuele openstaande boetes van alle leden innen. Snel en eenvoudig! Zonder bijkomende kosten.

Export mogelijkheden

Alle overzichten kunt u standaard exporteren naar Excel, Word, PDF en .csv formaat. Zo kunt u altijd de laatste ledenadministratiegegevens gebruiken voor andere doeleinden. Flexibiliteit die u nodig hebt!

Communicatie

Het sturen van een e-mail naar alle leden, of juist naar een bepaalde groep leden is geen enkel probleem. U kunt naar wens individuele leden selecteren of groepen aanmaken die u telkens weer kunt gebruiken. Wel zo gemakkelijk. Natuurlijk kunt u ook brieven klaarzetten en exporteren. Een SMS service behoort ook tot de mogelijkheden.

Geïntegreerde website

Het is natuurlijk makkelijk als u de gegevens die in voetbaladmin.nl staan ook kunt gebruiken voor uw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verjaardagen van uw leden. Dit is geen probleem. Heeft uw club nog geen professionele website, dan kunnen wij deze voor u realiseren, tegen een zeer gunstig tarief!

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.