Content Management

Foto CMS

U wilt informatie voor collega’s via bijvoorbeeld een intranet en voor klanten via een website of andere weboplossing beschikbaar stellen. En dat het liefst op zo eenvoudig mogelijke wijze.

Het woord zegt het al. Content is de spil van uw website/ webapplicatie en Intranet. U wilt een actuele site, die inhoudelijk eenvoudig te onderhouden is. Tot enkele jaren geleden was voor het beheren van content technische kennis een noodzaak. Hoeveel informatiebeheerders zijn er niet op een cursus HTML gestuurd? Gelukkig is die tijd voorbij. Met de nieuwste technologie is het beheren van informatie op uw beeldscherm weer net zo eenvoudig als het maken van een brief in bijvoorbeeld MS Word.

OrangeWise biedt u zeer gebruiksvriendelijke oplossingen voor Content Management. De basisgedachte is dat u zich weer kunt richten op de inhoud, en niet op de onderliggende technologie. U heeft dus geen kennis nodig van moeilijke programmeertalen.

Met het Content Management Systeem van OrangeWise kunt u alle informatie op uw site onderhouden: pagina's aanmaken, afbeeldingen en documenten plaatsen, formulieren maken, in- en externe links plaatsen, uw productencatalogus onderhouden en beheerderrechten toekennen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.